BäckeKnäcke

”Allt började med att jag hittade ett grundrecept på knäckebröd. Jag tyckte något saknades i receptet, så jag tillsatte sesamfrön, pumpakärnor, linfrön och lite annat smått och gott. Till slut fick jag till den där knäckiga smaken jag alltid har saknat.

Bild på Britt-Marie när hon bakar BäckeKnäckeBäckeKnäcke fick följa med på mina ost- och vinprovningar samt cateringuppdrag, vilket resulterade i en rykande åtgång på just brödet. Jag började därefter baka i större skala så att fler skulle få chansen att uppleva den unika smaken.

Prova BäckeKnäcke tillsammans med goda ostar, syltiga marmelader och kanske ett gott vin!

BäckeKnäcke säljs för tillfället bara i utvalda butiker, se Bäckeknäcke´s egna hemsida; www.scandinaviangoodfood.se

Sedan så har några välsorterade restauranger och hotell tagit in BäckeKnäcke i deras brödkorgar och det är Hotel Diplomat i Stockholm, Trosa Stadshotell i Trosa samt Rosengrens skafferi i Örebro.

Bild på Britt-Marie Bäcke